Vælg en side

Silky Lace fra Rowan, har en løbelængde på 50gr = 360m og er en blanding af 65% bomuld og 35% silke. Strikkefasthed: 10cm = 29m på pind nr 2,75mm. MEN husk, strikkeastheden er kun vejledende, det går jo helt an på, hvad du skal strikke, hvilke pinde du skal bruge.

Til Silky Lace, har Rowan lavet et lille hæfte med 7 designs: sjaler, sommertop, tørklæde/stola, sommerbluse. Silky Lace findes i 10 flotte dæmpede farver: moonstone, aquamarine, amethyst, rubelite, morgenite, spinel, amazonite, topaz, jade og morion.

Jeg har prøvestrikket Silky lace i et hulmønster på pind 3½, hvor jeg har puttet perler på garnet inden, så det giver en ekstra effekt. Silky lace er let at strikke med, og jeg er sikker på, at en lille pigekjole på pind nr 3, vil gøre lykke. Silky lace er blødt og falder flot, da den har tyngden både fra bomuld og silken. Silky lace er et mat garn. Har du lyst til at sætte den sammen med andre garner, så vil du få helt unik strik ud af det. Jeg har en plan om, at den skal prøvestrikkes sammen med forskellige uld og mohairgarner – både som 2-trådet, men også i striber med farveskift. Jeg har engang strikket fingerhandsker med 1 tråd uld og 1 tråd bomuld, her vil den bære perfekt, silky lace giver hold og slidstyrke og ulden en blødhed og varme.