Vælg en side

Igennem snart mange år, har Ho holdt åben landsby – det er altid Pinselørdag. I 2019 er det pinselørdag d. 8. juni fra kl 10 – 15.

Vi hejser flagene i hele byen, og laver en masse spændende ting. Stort set hele erhvervslivet og byens foreninger er med til at gøre dage hyggelig.

Thomas Lange Haven: her finder du vores telt, hvor der er tombola, boder og siddepladser. Herfra kører også vores lille tog, som kører ud til Ho Ellipsen, Naturbixen og Golfbanen. Stutteri Vestmose har flyttet deres bedste Shetlandske ponyer herind, og du kan få en ridetur – og måske køber en kage bagefter.

Ho Strik: her finder du Ho Lopperne som har ca 30 hyggelige små loppestande med alt fra guld til rod, og håndlavede specialiteter. Ho Strik har åbnet udestuen for pinsestrik, hvor vi hygger os med vores medbragte mad og håndarbejde – billet bestilles ved Ho Strik. I gårdspladsen ved Ho Strik, finder du små hyggelige boder med håndværk.

Ho Kro: servere smagsprøver, og griller nok også en pølse og sælger dig en øl/vand, hvis du er trængende.

Ho Havn/Ho Bugt: Her ligger Nationalpark Vadehavskibet til. De har en hyggelig besætning, som vil fortælle dig om vadehavets og livet i og omkring vadehavet.

Ho Ellipsen: her hygges med nybagt pandekager over bål.

Efterhånden som flere får deres aktiviteter til dagen på plads, vil de blive skrevet ind her. Så kig forbi, så kan du se, hvad vi byder på.