Vælg en side

Tænk – endnu et år er fløjet afsted
Jeg ved slet ikke hvor tiden bliver af. Vi kunne i starten af december fejre 20 års bryllupsdag og min lille butik, har eksisteret i 22år..
Så sidder man lidt og kigger tilbage – og fattet slet ikke, hvordan alt er strøget forbi og alt det man har oplevet, kunne nås på de år.
Jeg sidder også lidt og reflekterer over, hvad min tid fremadrettet skal bruges på.
Som jeg skrev tidligere, så er jeg jo kronisk smertepatient, har slidgigt og hvad der tilhører – og så fik jeg diagnosen Fibromyalgi…
Det har sat mange tanker i gang, jeg har jo 20 år tilbage på arbejdsmarkedet, og så skal de bruges rigtigt.
Lige nu og indtil midten af marts, går jeg på et smertehåndteringskursus, hvor jeg skal lære at finde en hverdag. For selvom jeg har levet med smerter i over 20år, så har jeg jo ikke levet efter dem – men overlevet med dem. Fibromylagien gør, at hvor andre mennesker har 100% energi, har jeg nok kun ca. 20% energi at gøre med. Mit batteri bliver afladet dobbelt så hurtigt som det bliver opladet. Lige nu, skal jeg lære at holde pauser, lære at føle min smerte og acceptere den. Bare i den korte tid jeg har været i gang, kan jeg mærke, at det går den rette vej. Så det skal nok blive godt til sidst. Men jeg ved også, det bliver en lang kamp, hvor der er mange ting som skal gøres anderledes.
De sidste par år med Corona, har været “sjove”/udfordrene og er slet ikke ovre endnu. Der er mange udfordringer med levering, og selvom der indimellem kommer hul igennem, så er det, som kommer hjem, faktisk solgt på forhånd, og så er der jo lang tid, til næste levering igen. SÅ jeg tror ikke vi er ovre det bump endnu, og det vil række langt ind i næste år, inden vi kan begynde at se et mønster og planlægge.
SÅ hvis der er noget du ønsker at strikke – så vent ikke, hvis du har specielle farveønsker eller kvaliteter du ønsker, for jeg tror, at nærmest ALT, bliver ramt, bare ikke på én og samme tid.
Jeg har de sidste par måneder pakket julegaver og lagt til side til julegaver, så dem som har sikret sig, kunne få det under træet som de ønsker sig.
Jeg kan lige nu se, at pindesæt igen begynder at røre på sig – jeg har kun det jeg har, og får ikke mere inden jul.

Men bare roligt – jeg har et MEGET stort lager af garn og dejlige sager.

JULEgaver skal være bestilt senest på søndag d. 19. december – så de kan sendes mandag d. 20. december.
Vi tager nemlig lige på en lille ferie fra d. 21. til d. 23. december.
Så jeg kan kun efter d. 20. nå at lave gavekort som redning – men de kan så også sendes online, og behøver inden postforsendelse – og det bliver så sidst på dagen d. 23. december

Sidste åbningsdag i butikken er på Søndag d. 19. december kl 13 – 16.
Så er der ferielukket indtil d. 28. december.
Mellem jul og nytår og jeg åbent:
28. december: kl 13 – 16
29. december kl: 13 – 16
30. december kl: 13 – 16
Fra 2. januar 2022 – er åbningstiderne normale igen:
Tirsdag + fredag + søndag kl. 13 – 16

Som du nok opdager, hvis du følger mig på facebook og instagram, så er det blevet en meget nem måde, at holde jer opdateret på. Det er lynhurtigt og gøres i et snuptag.
Samidigt kan jeg se – nok fordi jeg ikke er god nok til det – at læserne af mine nyhedsbreve bliver færre og færre. SÅ derfor har jeg valgt, at lukke ned for mit nyhedsbrev ved årets udgang.

Det betyder at det er her, du skal finde mine små personlige skriv fremadrettet. Så er de også tilgængelige for alle, og man skal ikke bekymre sig om, at nyhedsbrevene ryger i uønsket mail.

Måske har du opdaget at jeg er begyndt at lave månedstilbud – dem finder i altid på forsiden af min webshop. Det er en måde at gøre det tilgængeligt for alle, så alle får glæde af dem.