Vælg en side

31. marts, er det næste 20 år siden, at jeg åbnede første udgave af min lille butik.
Derfor, vil der søndag d. 31. marts 2019, være lidt mundgodt i form af bobler, kaffe, kransekage og lagkage.
Det er i åbningstiden fra kl 13 – 16.
Så sæt kryds i kalenderen, og kom forbi.

Lidt om min historie:

Jeg startede Ho Strik d. 1. april 1999, den drøm som har været der siden jeg bar barn, og som stille og roligt har udviklet sig. Men vej har været lidt kroget, da jeg har mødt lidt aldersgrænser undervejs, men alle år er brugt på, at komme stille og roligt i mål. Inden jeg åbnede, har jeg taget grundforløb i tekstilbehandling, i materialekundskab, vævning og uddannelsen til butiksassistent. At jeg landede i Blåvan/Ho, var lidt et tilfælde, men nu slipper de ikke af med mig igen.

I starten troede jeg bare, at Ho Strik, skulle være en lille fritidsbeskæftigelse, MEN det lavede mine kunder hurtigt om på. At have væven stående i butikken, var en kort fornøjelse, og den vej pladsen for mere garn. Jeg har altid været spontan, og aldrig den store planlægger, så i årene er der sket mange forandringer, som også er med til, at gøre Ho Strik, til en spændende butik at besøge, for der sker hele tiden nyt.

Mit store hjertebarn er Isager garn, de flader bare godt, og har en rigtig go´ kvalitet, som vi har glæde af i mange år. Gode garner givet et stabilt resultat, og når garner kan holde på markedet i årtier, så ved vi, at der er fat i noget godt. Kun ganske få garner, har eksisteret lige så længe som Isagers Tvinni og Spinni – det perfekte garn til mønsterstrik.

Garn fra hele verden, kan du også finde ved Ho Strik. Garn fra Knittingfever/USA, små partier af alt muligt forskelligt både silke, bomuld, strømpegarner og meget andet, som er der lige nu og her. Lækre uld/silke garner fra Fyberspates i England. Rowans lækre og klassiske garner. Hjelholt – Dansk håndværk i bedste klasse.

Jeg elsker garn, og er vild med at eksperimentere, jeg kender mine garner, og ved hvad de kan holde til. Jeg sælger dig ikke katten i sækken, for det er mit navn, du tager med herfra, så jeg har ingen interesse i, at sælge dig noget, som jeg ved ikke fungerer. Skal du bruge garn til en opskrift, så tag den med, så kan jeg hjælpe dig med garn. Jeg har også et stort udvalg af opskrifter, MEN der er bare mange dygtige nye designere, som sælger deres opskrifter direkte på nette, og køb dem endelig direkte ved dem, så de har lyst til at lave flere opskrifter. Af gode designere som er populære lige nu kan nævnnes: Knitting for Olive – børnetøj, Petit knit – børn og voksne, Önling – flotte designs til alle. Der er et hav af designere derude, besøg dem på nettet, og bliv inspireret.

i 2002 kom vores første søn Oliver, efterfulgt af nr 2 i 2006. Samtidigt med at Oscar voksede i maven, arbejde jeg også på min første webshop. Det blev en succes, og jeg har nu haft webshop i 13år. Der er sket meget indenfor webshops, og det har ændret sig til at være kvantitet og ikke kvalitet man søger på derude – for manges vedkommende. Jeg har fat i en rigtig go´ gruppe af kvalitetsbevidste/kræsne strikkere, og jer er jeg meget glade for at have. På grund af ændringen i markedet med webshops, og de stigende udgifter og udfordringer – hele tiden nye tiltag fra diverse platforme, har jeg ved udgangen af 2019 valgt, at webshoppen skal lukke. Den tid jeg har brugt på webshoppen, vil jeg hellere bruge i butikken, det giver mere liv og tid til hygge og andre arrangementer i fremtiden. Så i løbet af 2019, vil i se en del ændringer, og dem kommer der flere af, efterhånden som jeg får dem sat i gang. Så denne blogg, vil fremover være der, hvor du skal følge med i nyhederne, hvis ikke du er på Facebook, Instagram eller med på mit nyhedsbrev.